Natuurlijk die onderwerpen en verhalen die écht boeien. Die echt interessant zijn. 

Een  interactieve  school tour geeft leerlingen de kans om zelf rond te kijken. Door dit met video te doen wordt de drempel weggenomen om echt een kijkje te nemen. Op deze manier kunnen jongeren echt de sfeer proeven en krijgen ze een indruk van de leraren. Een positieve sfeer en je welkom voelen is bepalend als het gaat om schoolkeuze. 

Met video bereik je leerlingen in de eerste fase dat ze zich online aan het oriënteren zijn op hun volgende school. Ver voordat ze naar de school toegaan. Een groot voordeel is dat dit online kan, ook samen met ouders & vrienden.

Leerlingen bepalen zelf wat ze willen zien en horen. Ook weten ze hierna beter of ze voor de school willen kiezen. Video zorgt er namelijk voor dat leerlingen langer én aandachtiger blijven kijken. Zeker als ze zelf mogen kiezen welke verhalen en welk deel van de school ze zelf willen bekijken. Gewoon aanklikken wat interessant is. Hoe meer keuzevrijheid ze hierin hebben, hoe groter het resultaat zal zijn.

Maar wie is er daarnaast nog meer geïnteresseerd? Ouders? Nieuwe leraren? Opa en oma?

Wij kijken naar de aspecten die de school écht uniek maakt, en delen dit met iedereen.

Wij komen vrijblijvend naar jullie toe zodat jullie zelf kunnen ervaren wat interactieve video is en hoe een school tour eruit kan zien. Ook bespreken we dan het gehele  process.   

Tijdens de eerste kennismaking kunnen wij inschatten wat de potentie is van jullie school en kunnen we extra voorbeelden geven ter inspiratie. Ook geven we een indicatie van de kosten.

Interesse in interactie?

Neem contact op!

Contact

Meer portfoliomateriaal zien?

Bekijk onze andere projecten.

Portfolio

Een samenwerking tussen Video Agency, Vette Film en THOM Graphics